Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Π1.1
Πλήρης ψηφιακή γεωβάση
Π1.2
Καθορισμός Μονάδων Terroir (ΜΤ)
Π2.1.1
Έκθεση κλιματικών παραμέτρων / MT (1η περίοδος)
Π2.1.2
Έκθεση κλιματικών παραμέτρων / MT (2η περίοδος)
Π2.2.1
Έκθεση εδαφικών παραμέτρων / MT
Π2.2.2
Έκθεση δ13C /MT (1η βλαστική περίοδος -βπ)
Π2.2.3
Έκθεση δ13C / MT (2η βπ)
Π3.1.1
Έκθεση οικοφυσιολογίας & ανάπτυξης της αμπέλου /MT (1ηβπ)
Π3.1.2
Έκθεση οικοφυσιολογίας & ανάπτυξης της αμπέλου /MT (2ηβπ)
Π3.2.1
Έκθεση χημικής σύστασης των ραγών /MT (1η βπ)
Π3.2.2
Έκθεση χημικής σύστασης των ραγών /MT (2η βπ)
Π4.1.1
Αναλυτικό & οργανοληπτικό προφίλ των οίνων ανά MT (1η βπ)
Π4.1.2
Αναλυτικό & οργανοληπτικό προφίλ των οίνων ανά MT (2η βπ)
Π4.2.1
Χαρακτηρισμός αντιοξειδωτικών & αντικαρκινικών ιδιοτήτων παραγόμενων οίνων
Π5.1
Καταγραφή μικροβιώματος αμπέλου ανά ποικιλία και MT
Π5.2
Καταγραφή μικροβιώματος οινοποίησης ανά ποικιλία και MT
Π5.3.1
Δημιουργία τράπεζας μικροβιακών στελεχών με οινολογικό ενδιαφέρον
Π5.3.2
Συναρμολογημένα γονιδιώματα κυριότερων μελών μικροβιώματος οινοποίησης
Π5.4
Αξιολόγηση γηγενών στελεχών ζυμομυκήτων & μηλογαλακτικών βακτηρίων
Π6.1.1
Έκθεση αξιολόγησης του οινικού δυναμικού των MT και προτάσεις βελτίωσης
Π6.1.2
Χάρτες καταλληλότητας για την εγκατάσταση νέων αμπελώνων